maandag 27 februari 2012

Home sweet home #1

Al een tijdje verlekker ik me aan de inkijkjes in het interieur van andere blogsters in de rubriek Home Sweet Home, een initiatief van Barbaramama. Ondanks dat we - na ruim een jaar dus hè - nog steeds niet helemaal zijn waar we wezen willen in ons nieuwe huis, durf ik nu ook wel met deze leuke rubriek mee te doen. Ik voer de spanning nog even op en begin buiten bij de brievenbussen.

Ook zo'n anonieme brievenbus als deze kun je toch persoonlijk maken. Toen we nog niet zo lang in ons huis woonden, kwamen er vrienden op bezoek die ons huisnummer vergeten waren. Ze gokten dat we wel zouden wonen op één van de huisnummers met een NEE-NEE-sticker, want wij zijn vrij duurzaam en milieubewust enzo. Maar... zoals je op de foto ziet (toen ik hem maakte hadden we onze sticker er nog niet eens opgeplakt), zijn dat er meer in onze flat. Toen we kozen voor onze huidige groene energieleverancier, kregen we een setje stickers, waar ook zo'n NEE-NEE-sticker bij zat. Wel zo handig, want we wilden er toch al één hebben. Maar hij ziet er dus anders uit dan de meesten. Voor onze vrienden was dat een goede aanduiding om te achterhalen waar wij wonen: "Toen ik een NEE-NEE-sticker van een milieu-organisatie zag, wist ik zeker dat dàt jullie brievenbus moest zijn", vertelde vriendin F. toen ze eenmaal bij ons binnen stond.


3 opmerkingen:

 1. *gniffel* jaja ken je eigen vrienden! Ik ben benieuwd naar de rest van het huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom bij de Home sweet home!

  Ik ben benieuwd naar ál je bijdragen in de weken hierna...

  Home sweet home X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na het lezen van het boek no-impact man, en na het lezen van dit berichtje in je blog, ga ik nu ook een NEE NEE sticker aanvragen.

  BeantwoordenVerwijderen