maandag 25 april 2011

Duizend dagen

Toen Hyves nog cool was, heb ik een uitgebreid profiel gemaakt. Het is erg mooi geworden en bestaat nog steeds, maar ik doe er niets meer mee. Inmiddels is zo goed als mijn hele vriendenkring (voor zover ze aan social media willen doen) overgestapt op Facebook. Stiekem vind ik Hyves leuker dan Facebook, omdat je je pagina veel persoonlijker kunt maken. Dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar het maakt het rondneuzen op profielen ook veel leuker.

Eén van de gadgets die ik op mijn Hyvespagina heb staan, is een tellertje met hoeveel dagen je al verkering hebt. Het is er ook voor trouwen en samenwonen, maar dat was destijds allemaal nog niet aan de orde. Toevallig logde ik afgelopen vrijdag weer eens in op Hyves (ik weet eigenlijk al niet meer waarvoor) en toen zag ik dat het tellertje inmiddels op 997 dagen stond. Dat betekent dat we vandaag duizend dagen samen zijn!

Wat hebben we samen al veel beleefd sinds die bijzondere avond op de Parade: ik ging stagelopen bij het theater en kreeg een baan in Amsterdam, Beer studeerde af en vond ook werk, we gingen twee keer op vakantie, samen naar de Efteling, vierden ons tweejarig jubileum met een uitgebreide high tea en natuurlijk maanden klussen totdat we samen konden wonen in ons mooie huis.

Bij vrienden met langdurige relaties zie ik vaak dat ze, hoewel ze weliswaar onvoorwaardelijk voor elkaar gaan, ieder binnen die relatie toch heel erg hun eigen dingetjes hebben. Beer en ik hebben van het begin af aan gesteld dat dat ons voorbeeld was: samenleven en tegelijk je eigenheid bewaren en ruimte nemen voor jezelf. Dus samen naar een museum of een theatervoorstelling, maar een dagje winkelen of een biertje drinken met vrienden moet ook kunnen. Dat is dus nu al duizend dagen een prima recept gebleken.

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met duizend dagen samen. Een fijne dag! ♥

    BeantwoordenVerwijderen