maandag 28 mei 2012

Home sweet home #9

Al eerder schreef ik over de al dan niet keurig opgevouwen kleding in onze mooie slaapkamerkast. Die kast stond oorspronkelijk in de slaapkamer van mijn opa en oma, maar is oerdegelijk en prachtig tijdloos vormgegeven. Ik ben echt heel blij dat wij die gekregen hebben. Maar tot vorige week gebruikten we alleen het leggedeelte van de kast.
Bij het verhuizen was er namelijk iets raars gebeurd met de stang van het hanggedeelte (dachten wij). De stang waarvan wij dachten dat die in het hanggedeelte van de kast hoorde, was na de verhuizing ineens een stuk korter. We kochten een nieuwe, soortgelijke stang en Beer leefde zich uit in stoerheid door hem op maat te zagen en in de kast te bevestigen.
Inmiddels had zich echter allerlei troep verzameld op de bodem van het hanggedeelte. Die hadden we weliswaar even min of meer verplaatst voor het bevestigen van de stang, maar alles echt opruimen en het hanggedeelte serieus in gebruik nemen, bleek toch een ander verhaal. Maar nu is het eindelijk gelukt. En weet je wat ik vond onder alle troep in de hangkast? Een hangstang die precies zo lang was als het hanggedeelte. Die te korte stang was dus ergens anders van, maar we hebben geen idee waar die dan bij hoort! Wel hebben we nu daardoor een steviger stang dan het oorspronkelijke ding, dus het is wel prima zo. 

Home Sweet Home is een initiatief van Barbaramama. Klik hier voor de andere deelnemers.

1 opmerking:

  1. Hahaha de stang korter geworden door de verhuizing?
    Nouja, gelukkig heb je een handige klusser in huis.\
    Home sweet home X

    BeantwoordenVerwijderen