vrijdag 14 september 2012

Deze week zag ik... gebak en cadeautjes

Hoewel ik nog twee weken aan het werk ben in mijn huidige baan, heb ik eergisteren alvast een beetje afscheid genomen. Het was  namelijk de laatste keer dat we met alle collega's van de afdeling bij elkaar waren. We haalden gebak bij de HEMA om de hoek voor bij de koffie en ik kreeg supermooie cadeautjes: twee kop-en-schotels van het Douwe Egberts Oililyservies dat ik spaar, en alsof dat nog niet alles was, kreeg ik ook nog een prachtig kookboek vol gezonde groenterecepten!  

 Het voelde echt zo raar om afscheid te nemen, heel onwerkelijk. Maar goed, dat zal het over twee weken, als het echt mijn laatste werkdag is, niet anders zijn. 

Zo'n moment doet je even reflecteren op de periode die je gaat afsluiten: mijn eerste fulltimebaan, dagelijks in de spits met de trein, een werkweekritme opbouwen, zoveel nieuwe mensen leren kennen, zoveel geleerd bij dit bedrijf en in deze functie, wennen aan de hectiek van Amsterdam en er tegelijk zoveel mogelijk van genieten dat je in het centrum van die stad werkt.

En straks is het allemaal voorbij, omdat het bedrijf moet inkrimpen. Wat zal er dan weer op mijn pad komen? Ik heb nog geen idee... Enerzijds is er een gapend gat, anderzijds een peilloze diepte vol kansen...

 
Kijk mee met de andere DWZI'ers bij Merula

5 opmerkingen:

 1. Jeetje wat een dubbele dag zal dat geweest zijn. Blij omdat je zulke lieve mensen om je heen hebt, maar ook onzeker omdat je niet weet wat je te wachten staat. Ik hoop dat je snel iets leuks vind.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat het zo gelopen is dus, maar wie weet wat er nu op je pad komt toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kookboek is helemaal te gek. Eet smakelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He, bah. Niet leuk. Maar het opent ook perspectieven, dat zeg ik
  uit ervaring. Al ben ik niet zo enthousiast als die collega van je vorige berichtje...
  Maar wat wel leuk is dat jij en Beer gratis en voor niets naar het Centraal Museum in Utrecht kunnen. Mail je me even je adres, dan stuur ik ze op. Nog wel even een paar weekjes wachten, want we kregen die vrijkaarten omdat ze twee tentoonstellingsruimtes aan het herinrichten waren.

  BeantwoordenVerwijderen