donderdag 23 juni 2011

Hangen

Endelijk kunnen we dan lekker hangen op de bank. Alweer een tijdje geleden brachten we samen een bezoek aan IKEA voor wat kleine spulletjes (bijzettafeltje, dekbedovertrek etc.), maar ook om ons te oriënteren op een mooie salontafel en een bank. We wilden die nog niet direct kopen, want we waren eerdere grote uitgaven nog nauwelijks te boven. Uiteindelijk hakte Beer de knoop door - in euforie om zijn nieuwe baan? - en haalde samen met de Toneelman het één en ander op met een Boedelbak.

Dat dit dé bank voor ons moest zijn, werd ons duidelijk toen we in de IKEA op het showmodel zaten te overleggen over de indeling van ons huis. Daar waren we zeker een halfuur mee bezig en toen zat de bank nog steeds lekker.

Deze salontafel was de mooiste van de hele IKEA (in de categorie 'met een plank voor tijdschriften eronder', want dat wilden we per se) en ik had me eigenlijk nog niet bedacht of ik hem bij de bank vond passen. Beer had daar echter geen twijfels over en schafte hem tegelijk met de bank aan. En eigenlijk vind ik het nu dan ook perfect zo. In de hoek zie je nog wat klusspullen liggen (er moet nog een stoel geschilderd). Als alles helemaal af is zal uiteraard een uitgebreide 'fotoreportage' volgen. :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten