vrijdag 22 juli 2011

Deze week zag ik... een metamorfose

Toen een goede vriend van Beer in dezelfde periode als wij gingen samenwonen, hadden hij en zijn vriendin ineens sommige spullen dubbel. Wij hadden een aantal dingen juist ineens niet meer. Toen Beers vriend dat hoorde, kregen we van hen een uitstekende oven die over was. De oven heeft een tijdje op een campingtafeltje moeten staan, waardoor we hem nog niet in gebruik konden nemen:


Mijn vader had namelijk al een tijdje geleden beloofd om een kastje voor ons te maken, waar het ding (en het koffiezetapparaat en de waterkoker) op zouden kunnen staan. Het duurde even om een geschikte dag te vinden om de materialen bij ons thuis te krijgen. Afgelopen week kon hij dan eindelijk bij ons aan het werk:


Het resultaat is een kleine metamorfose in onze keuken. Het is een flinke kast geworden, dus we hebben er ineens veel meer ruimte bij. Spullen wisselen van plaats en dat verhoogt niet alleen het gebruiksgemak, maar toch ook wel de sfeer in onze keuken:

 

Meteen hebben we deze gelegenheid aangegrepen om ook maar eindelijk het magneetbord op te hangen en - zoals ik eerder deze week al vertelde - eindelijk die mooie weegschaal te kopen waar we onze zinnen al een tijdje op gezet hadden. Zo heeft de keuken weer een persoonlijker tintje gekregen.Deze week zag ik is een initiatief van Daan en Roos.

9 opmerkingen:

 1. Wat een handige en mooie kast.
  ben jaloers op je weegschaal.
  Z'n mooi exemplaar zou ik ook wel willen hebben.
  Ik heb er eentje die na gebruik gelijk weer in het kastje verdwijnt van lelijkheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n handige papa. Kastje is mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. handig zo'n pa! wauw. stuur je 'm effe naar engeland?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou je vader mag langs komen!!
  wat handig van hem!!
  en te gek voor jullie, heeft alles nu een plekje gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat LEUK! Ziet er vrolijk uit met die gekleurde spulletjes.
  Lief van je paps dat ie voor je ging knutselen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig zo'n make over door je eigen papa!

  BeantwoordenVerwijderen