vrijdag 19 augustus 2011

Deze week zag ik... lieve cadeautjes

Het was een week vol lieve en onverwachte cadeautjes. Een typisch geval van wie goed doet goed ontmoet? Vorige week ben ik zelf namelijk flink aan het shoppen geweest, op zoek naar verjaarscadeautjes voor Beer. En ineens krijg ik zelf allemaal lieve dingen.

Beer verraste mij zomaar op een middag met deze lieveheersbeestjes voor op ons magneetbord. We hadden er al eens over gedacht meer magneetjes te kopen, want er zaten er maar 4 bij en we kregen toch veel post die het ophangen waard was. Omdat ik erg van lieveheersbeestjes hou, was dit een mooie verrassing!

In diezelfde week bracht een lieve collega voor mij deze grote jodenkoekendoos Douwe Egberts-spaarpunten mee. Later die week kreeg ik nóg meer punten van weer een andere collega, die ze ergens in een la had gevonden. Voor al die punten wist ik meteen al een mooie bestemming. Daar kom ik in een volgend blogje nog wel even op terug.

Deze week zag ik is een initiatief van Daan en Roos.

4 opmerkingen:

 1. Jaaa dat is mijn motto! Wie goed doet, goed ontmoet!!! Het is echt zo, tenminste ik geloof er erg in. Al is het maar een glimlach.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, jah, heerlijk zulke 'kleine' schatten! Geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk van die kleine kadootjes. En met zoveel kleine velletjes papier kun je een heleboel doen! http://wiekswereld.blogspot.com/2011/06/serviesgoed.html
  Succes met wat leuks, moois, handigs uitzoeken

  BeantwoordenVerwijderen